Persoonlijke Lening

Op maat gemaakt autokrediet

Op deze pagina kunt u de mogelijkheden bekijken voor het aanvragen van een offerte voor een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening weet u wat betreft rente en looptijd precies waar u aan toe bent. Deze vorm van geld lenen is dan ook uitermate geschikt voor het doen van een grote aankoop, dus voor het financieren van een auto. Het feit dat u niet voor verrassingen komt te staan voor wat betreft de rente is een grote plus. Ook wordt u niet in de verleiding gebracht om afgeloste bedragen weer op te nemen, zoals mogelijk is bij een doorlopend krediet.

Kenmerken persoonlijke lening

Ook bij de persoonlijke lening zijn er wel wat aandachtspunten. Zo begint u vanaf dag één rente te betalen over het gehele bedrag. Ook kan het leenbedrag niet tussentijds worden verhoogd, u dient de gehele termijn volledig te voldoen voordat er gesproken kan worden over een nieuw krediet.

Telefonisch contact

Vindt u het prettig om nog eens van gedachte te wisselen met de kredietverstrekker, dan kunt u met deze altijd telefonisch contact opnemen. Hierbij zullen al uw vragen professioneel worden beantwoord.

De kenmerken

► Vaste rente gedurende gehele looptijd
► Hoger bedrag lagere rente
► Direct rente betalen over gehele bedrag
► Na goedkeuring binnen 2 dagen geld
► Vanaf € 2.500,-
► Vaste aflossing periode
► Lange periode mogelijk
► Bereken vooraf hoeveel u kunt lenen
► Vrijblijvende offerte
► Keuze voor wel of geen advies
► Telefonische ondersteuning
► Keuze uit meerdere aanbieders
► Nu extra lage rente
► Volledig online, géén persoonlijk contact

Voor- en nadelen

Voor het doen van een grote aankoop die in één keer betaalt dient te worden is de persoonlijke lening prima geschikt. Bedenk echter wel dat u voor meerdere jaren een verplichting aangaat waar u zich aan dient te houden. Bij het niet nakomen van uw verplichtingen aan de kredietverstrekker kan u dit een vervelende BKR registratie opleveren.

Vaste rente

Het is een prettig idee dat de rente gedurende de hele looptijd vast staat. Zo kunt u nooit geconfronteerd worden met een rentestijging die direct hogere maandlasten tot gevolg heeft. Heeft u de laatste termijn van de lening voldaan dan bent u er ook echt helemaal van af.

Opnemen afgeloste bedragen

In tegenstelling tot het doorlopend krediet kunt u met een persoonlijke lening geen afgeloste bedragen weer opnemen. Zeker voor consumenten die niet zo sterk in de schoenen staan kan dit een positief effect hebben. U kunt op deze manier nooit in de verleiding komen om het u toegekende krediet op te rekken tot een langere periode.