Hoeveel betaal ik per maand bij autofinanciering

Hoeveel u per maand gaat betalen na het financieren van uw auto is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk is het bedrag wat u heeft geleend maatgevend voor het totale plaatje wat u zult moeten aflossen. Ook zijn uw persoonlijke omstandigheden van belang voor het vaststellen van de rente. Heeft u elders nog leningen lopen, bent u getrouwd, heeft u kinderen, woont u in een koophuis of in een huurhuis. Het is allemaal van belang voor het vaststellen van de definitieve rente.

Hoe weet ik wat ik ga betalen

Wilt u precies weten hoeveel u per maand gaat betalen, dan is het aan te bevelen een vrijblijvende offerte aan te vragen. Na het ontvangen van een krediet voorstel heeft u precies inzicht in de te maken kosten per maand. Aan de hand hiervan kunt u zelf nagaan of de maandelijkse kosten niet te hoog zijn. Ook de kredietverstrekker heeft de taak om u te behoeden voor overkreditering en samen met u naar een oplossing te kijken die voor beiden aanvaardbaar is.

Een offerte aanvragen

Bent u zover dat u daadwerkelijk een offerte wil gaan aanvragen dan kunt u hieronder uw keus maken waar u dat wilt doen.